The Wish Master Slot

I The Wish Master Slot får du följa med på en resa till mellanöstern där en mystisk ande kan få dina drömmar om rikedom att bli sanna. Bakom detta populära spel ligger ingen mindre än svenska NetEnt som är kända för att leverera succé efter succé. The Wish Master Slot lanserades år 2014 och har snabbt blivit en favorit hos många casinospelare på nätet.

Men vad är det då som gör detta spel så unikt? Förmodligen är en anledning det mystiska temat som för tankarna till den välkända filmen Aladdin. Musiken skapar en spännande spelupplevelse och grafiken är i vanlig ordning strålande. Dessutom bjuder The Wish Master Slot på en maxvinst på 900 000 mynt, vilket inte alls är särskilt illa! Utöver detta gömmer symbolerna på hjulen flera intressanta bonusfunktioner.

Vinstlinjer och insatser

The Wish Master Slot har 20 fasta vinstlinjer som kan skapa vinnande kombinationer. Dessa vinstlinjer kan du tyvärr inte ställa in på egen hand, utan alla vinstlinjer är alltid aktiverade under varje snurr. Insatsnivåerna sträcker sig mellan 1 och 10 och myntvärdet mellan 0,01 och 0,50. Detta innebär att den minsta insatsen i spelet är 2 kronor och som mest kan du satsa 1 000 kronor per snurr.

Tema

Temat i The Wish Master Slot är inspirerat av forna Mellanöstern, där skatter och andar i lampor var ett vanligt inslag. Spelet utspelar sig i en mörk grotta, fylld av glittrande rikedomar och musiken lyfter spelupplevelsen till ytterligare en nivå. Även ljudeffekterna passar strålande in i helheten. Det är sällan NetEnt misslyckas med att skapa en levande spelupplevelse och The Wish Master Slot är inget undantag.

Spelfunktioner

The Wish Master Slot spelas på 5 hjul och har 3 rader symboler, precis som många andra klassiska slots idag. Hjulen snurrar på ett traditionellt vis från vänster till höger och spelet har en hög volatilitet. RTP i sloten ligger på 96,65 %, vilket är lite högre jämfört med många andra slots. Att vinna stort i spelet är ganska svårt med tanke på spelets höga varians.

I sloten finns i vanlig ordning symboler som betalar olika mycket. De lägst betalande symbolerna i spelet är bokstäverna A, J, K och Q. De högst betalande symbolerna är de vackert utsmyckade djurhuvudena (katt, kobra, hök och en skorpion). Kobran i rosa toner är den mest värdefulla symbolen i hela spelet. Om du vill veta exakt hur mycket varje symbol är värd kan du klicka på det lilla informationstecknet.

Bonusfunktioner

The Wish Master Slot innehåller först och främst en wild-symbol i form av texten “Wild” i brinnande lågor. Denna symbol kan dyka upp när som helst och ersätta andra symboler för att hjälpa dig att skapa vinnande kombinationer. Symbolen kan ersätta alla andra symboler förutom scatter-symbolen i grundspelet. Wild-symbolen kan även dyka upp i bonusomgången där den kan ge dig extra stora chanser till vinst.

Scatter-symbolen dyker upp i form av en pappersrulle med en andelampa på. Om du får en sådan symbol kommer anden att dyka upp på skärmen och ge dig fem olika typer av bonusfunktioner under 10 free spins. Du kan till exempel få en expanderande wild, där varje wild-symbol expanderar över hela hjulet, eller en wild reel, där ett hjul med wilds blir låst. Funktionen hänger med i 10 omgångar och ökar vinstchanserna.

Anden kan även belöna dig med multiplikatorer som kan dubbla dina vinster och få det att klirra till i spelkassan ordentligt. Som mest kan du få 6 gånger din insats vid vinst, vilket inte alls är särskilt illa. Skulle du få en multiplikator under en free spins-runda kommer du få ytterligare 5 gratissnurr samt en av fem slumpmässiga funktioner. Maxvinsten i The Wish Master Slot ligger på otroliga 900 000 mynt.

Fördelar

The Wish Master Slot är ett spel med många fördelar. Dels är grafiken strålande och det Mellanöstern-inspirerade temat briljant. Även ljudeffekterna och musiken håller riktigt hög kvalitet. Spelet innehåller en rad spännande funktioner som verkligen kan maximera dina chanser till vinst. På hjulen gömmer sig bland annat multiplikatorer, free spins och olika typer av wilds. Maxvinsten i spelet är generös och ligger på 900 000 mynt!

  • Fantastiskt tema och ljud.
  • Många funktioner som kan ge spelaren extra chanser till vinst.
  • Insatsspann mellan 2 kronor och 1 000 tillåter alla spelare att delta.
  • Kompatibelt med mobilen.

Nackdelar

När vi talar om The Wish Master Slot finns det få saker som man kan klaga på. Det finns dock två saker som ger spelet lite minuspoäng. Först och främst kan det bli en hel del så kallade dösnurr, där du inte vinner något. Dessutom är vinstlinjerna i spelet fasta, vilket betyder att du inte kan ställa in dessa på egen hand, vilket många föredrar att göra.

Sammanfattning

The Wish Master Slot är ett spel värt att testa om du inte redan gjort det. Här har NetEnt lyckats med grafik, tema och spännande bonusfunktioner. Det är ett spel som passar olika typer av spelare, både de med stor och liten spelkassa. Det enda som ger spelet några minuspoäng är att det kan bli en del dösnurr innan vinst. Se om dina önskningar blir sanna i The Wish Master Slot!